Walk your talk!

Wouter de Jong is een getalenteerd en gepassioneerd spreker. Na zijn studie Voeding en Diëtetiek en tal van andere opleidingen ligt zijn expertise op het gebied van gezondheid in de breedste zin van het woord. Als Orthomoleculair therapeut en (top)sportconsultant heeft hij jarenlang ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen in zijn praktijk voor Natuurgeneeskunde.
Daarbij studeerde hij tevens klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) voor beter inzicht in de mens als geheel.

Tegenwoordig houdt hij zich fulltime bezig met het overdragen van zijn onuitputtelijke en uiteenlopende kennis. Dit doet hij onder andere door als docent les te geven en inspirerende lezingen, workshops en presentaties te verzorgen. En hij schrijft online blogs en artikelen in diverse bladen.

Wat is nu de juiste voeding voor het ontwikkelen van een ijzersterke gezondheid? Welke voeding zorgt voor meer energie en wat juist voor meer concentratie? Wat voor een mooiere huid en een beter figuur? Zijn je hormonen te beïnvloeden met enkel voeding? Hoe zit het in de (top)sport?
Op al deze en andere vragen geeft hij u het juiste antwoord.

Vele bedrijven en opdrachtgevers hebben al dankbaar gebruik gemaakt van zijn kennis en trainingen, zijn talent en het enthousiasme dat hij overdraagt. Niet voor niets luidt zijn motto:
“Walk your talk!”

Specialismen:
– Ultieme gezondheid
– Voeding
– Medicinale kruiden
– Orthomoleculaire geneeskunde
– Immuunsysteem
– Hormonen

Gebruik maken van de diensten van Wouter de Jong?
Neem contact op!