Publicaties

Interview: Eetpatroon sporter vraagt om voedingssupplementen

Interview: Wat we eten is niet altijd wat wij moeten eten

Boek: Ankertje Cacao

Boekbespreking: Ankertje Cacao (Placebo Nocebo)

Artikel: Kokosolie, de beste olie die er is! (Frontier magazine)

Artikel: Hoe (on)gezond is melk eigenlijk?

Artikel: Ei als superfood

Artikel: De Cacao revolutie met opmaak: De Cacao revolutie (Frontier magazine)

Artikel: Spirulina, nummer één superfood? (Frontier magazine)

Artikel: Chlorella, de groene ontgifter (Frontier magazine)

Artikel: De kracht van Chia zaden (Frontier magazine)

Artikel: De bijzondere eigenschappen van Aloë vera (Frontier Magazine)

Artikel: De voordelen van natuurlijke weiproteïne
met opmaak: De voordelen van natuurlijke weiproteïne (Placebo Nocebo)

Artikel: Kwaliteitskenmerken van een goede multi

Artikel: Micronutriënten bij osteoporose

Artikel: Ongedenatureerd collageen type 2 bij gewrichtsaandoeningen

Artikel: Omega-3-vetzuren bij bipolaire stoornis

Artikel: ADHD en omega-3 & -6 vetzuren, een review

Monografie: Acetyl-L-Carnitine

Monografie: Chamomilla

Monografie: EPA

Boekbespreking: Nieuw licht op vitamine D

Boekbespreking: De revolutionaire aanpak van onze gezondheid

Boekbespreking: Antikanker

Boekbespreking: Green foods bible en Superfoods

Boekbespreking: Het mediterrane dieet

Congresverslag: Symposium oervoeding

Einde publicaties.