Een gezond uiterlijk

Category : Gezondheid
Embed Code

Wouter de Jong verteld over hoe je een gezond uiterlijk kunt hebben en behouden voor de lange termijn door dit van binnenuit te doen!

Mooie huid, haren en nagels
Veel vrouwen willen graag een mooie huid hebben, gezonde nagels en mooi glanzende dikke haren. Nu kun je daar tal van smeerseltjes voor gebruiken, crèmes, lotions en naar schoonheidssalons gaan. Maar uiteindelijk ontstaat die schoonheid allemaal van binnenuit.

Dus als je vraagt aan modellen wat doe je eigenlijk voor je schoonheid dan geven ze als eerste antwoord vaak veel water drinken. Dat is heel erg belangrijk. Maar daarnaast zijn er ook nog een aantal mineralen die nodig zijn voor je huid, voor je nagels en voor je haren. Dan moet je denken aan bijvoorbeeld het mineraal silicium, of het mineraal zwavel. Waar zit dat allemaal in?

Een heel goed boek over schoonheid is Eating for Beauty van David Wolfe. In dit boek staat een hele hoop theorie uitgelegd, maar zeker ook praktische handvatten hoe je bepaalde recepten kunt maken met deze beauty mineralen. Uiteindelijk als je hiermee aan de slag gaat wordt je niet alleen op korte termijn heel mooi en gezond, maar vooral op lange termijn. En dat is een belangrijk punt. We willen allemaal op een bepaalde leeftijd er nog vitaal en aantrekkelijk uitzien. Dat bereik je niet met uitwendige producten, het komt allemaal van binnenuit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *